The biggest challenge in life isn't finding out who you are. It's being happy with what you find.

Clairity Channel: TRUECOLOR TALKS

Ik geloof dat juist in kwetsbaarheid onze grootste kracht schuilt. Het vraagt alleen wel moed om te durven zijn wie je bent in een wereld die vaak van je vraagt je aan te passen. Toch ben je niet alleen op deze zoektocht naar helderheid en verbinding.

Mijn favoriete bezigheid om even te ontspannen, om inspiratie op te doen of me te voeden met inzichten van andere lightworkers, business coaches, teachers of ervaringsdeskundigen is het luisteren naar een podcast. Persoonlijke favoriet is de ‘SUPER SOUL CONVERSATIONS’ van Oprah. Maar ik luister ook graag naar de podcast van Esther Perel ‘WHERE SHOULD WE BEGIN’, de podcast van Teal Swan en de ‘MIND YOUR BUSINESS’ podcast van James Wedmore. Dichter bij huis zijn; de Transformatie Academie Podcast van Sjanett de Geus (waar ik zelf ook ooit als gast mocht optreden), De Podcast Kronieken van Donata van der Rassel (my publisher!), De Zarayda Groenhart podcast (waar we samen ook een prachtige editie voor opnamen over White Privilegde), de plantage van mijn voorouders, 30 minuten Rauw, etc. etc.

In één van de Super Soul Conversations had Oprah het met Amy Schumer over het zijn van een extroverte-introvert. Amy vertelde Oprah over hoe slecht ze is in het hebben van oppervlakkige gesprekken. Dat het haar zoveel meer energie kost om het over het weer te hebben dan wanneer iemand met haar wel delen hoe heftig het is om in een echtscheiding te zitten. 100% herkenning. Ik kan het ook niet: chit chat. Doe mij maar een goed gesprek, in verbinding, kwetsbaar en vol echte kleuren. Een podcast geeft daarvoor zoveel meer ruimte.

Mijn bedoeling met de TRUECOLOR TALKS podcast reeks is om jou te inspireren en helderheid te brengen op het gebied van business, relaties, spiritualiteit en moederschap of juist de combinatie daarvan. Ik deel mijn eigen inzichten, ervaringen en hersenspinsels over hoe ik het zijn van Soul, Claire, vriendin, vrouw en mama combineer met het hebben van een truecolor business. En ik spreek met gasten die in mijn ogen op hun manier vanuit échte kleuren de wereld een stukje mooier maken en hopelijk jouw inspireren dit ook te gaan durven en doen.

Je kunt mijn podcast vinden & beluisteren via SPOTIFY (truecolor talks), SOUNDCLOUD & iTunes (claire van den heuvel).

Ik wens je veel luister plezier!