CLAIRITY
ON STAGE

I bring Clairity where we go!

Letterlijk op het podium staan. Das best wel zichtbaar. Had je me een paar jaar geleden verteld dat ik regelmatig als gastspreker gevraagd zou worden op seminars, lezingen & events én ook daadwerkelijk zou komen opdagen: hell no. Laat staan dat ik mijn eigen LIVE seminars & events zou organiseren. Maar je angsten aankijken loont en oefening baart kunst. Inmiddels voel ik me er thuis. On stage. Hieronder kun je checken wanneer er een volgend TRUECOLOR SEMINAR gepland staat. Leuk je daar te ontmoeten!


truecolors. Don’t be
afraid to let them
show!”

TRUECOLOR LIVE SEMINAR

Op 19 april 2018 organiseerde ik de eerste editie van mijn eigen TRUECOLOR LIVE dag. And let me say: wat was het een succes zowel voor mij persoonlijk als voor alle fantastische deelnemers. Op 20 september 2018 volgde daarom een tweede editie en een derde op vrijdag 12 April 2019.

In het voorjaar van 2020 zijn we weer terug met alweer de 4e keer Clairity on Stage! Dat is nog even geduld hebben, maar niet zonder reden. We zijn achter de schermen bezig met een magische 4e editie. Bigger & Bolder than before waarbij we niet 1 maar 2 dagen met elkaar de truecolors induiken. SOUL & BUSINESS CLAIRITY. Sterrenstof én stierenenergie. Een editie die de nodige voorbereiding vergt én die je écht niet mag missen als je klaar bent voor jouw persoonlijke magical shift! De kaartverkoop start in december 2019. De tickets vliegen altijd super snel de deur uit dus wil je er deze keer bij zijn? Schrijf je dan via de link hieronder in and we will keep you posted wanneer de EARLY BIRD kaartjes beschikbaar zijn!

Agenda

  • TRUECOLOR LIVE SEMINAR - editie II
  • TRUECOLOR LIVE SEMINAR: 'your Social Soul Signature'
  • Truecolor Talk, School of Love - Aukje Peeters
  • TRUECOLOR LIVE SEMINAR: it's time to show up & be seen.

Als gastspreker

Regelmatig sta ik op het podium van anderen met één van mijn truecolor clairity talks. Om zo met mijn eigen unieke kleur & signature helderheid te brengen daar waar nodig. Organiseer je een LIVE event op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, heldere truecolor branding, mom & business, keeping the balance, vrouwelijk ondernemerschap, spiritualiteit of iets in die richting…Let me know if you would like me to help bring some clairity. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.