CLAIRITY
ON STAGE

I bring Clairity where we go!

Letterlijk op het podium staan. Das best wel zichtbaar. Had je me een paar jaar geleden verteld dat ik regelmatig als gastspreker gevraagd zou worden op seminars, lezingen & events én ook daadwerkelijk zou komen opdagen: hell no. Laat staan dat ik mijn eigen seminarreeks zou organiseren. Maar je angsten aankijken loont en oefening baart kunst. Inmiddels voel ik me er thuis. On stage. Op 20 september staat het volgende seminar gepland. Ben je erbij?


truecolors. Don’t be
afraid to let them
show!”

Eigen LIVE dagen

Op 19 april organiseerde ik de eerste editie van mijn eigen TRUECOLOR LIVE dag. And let me say: wat was het een succes. Op 20 september 2018 volgde daarom een tweede editie en op vrijdag 12 April 2019 staat alweer de 3e gepland. Dit keer met als thema: Social Soul Signature.

Ook staat er nog een aantal talks op het programma bij te gekke events en seminars van andere heart leaders & love warriors. Hieronder vind je een overzicht so you won’t miss out!

Agenda

  • TRUECOLOR LIVE SEMINAR: 'your Social Soul Signature'
  • Truecolor Talk, School of Love - Aukje Peeters
  • TRUECOLOR LIVE SEMINAR - editie II

Als gastspreker

Organiseer je een LIVE event op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, heldere truecolor branding, mom & business, keeping the balance, vrouwelijk ondernemerschap, spiritualiteit of iets in die richting…Let me know if you would like me to help bring some clairity. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.