/

Zoom uit!

Wat doe je als het donker dichterbij komt. Als je hen die je zo goed kent niet meer herkent. Als de weg van woorden ontspoort of doodloopt. Wat doe je als de moed je in de schoenen zakt en je bang bent je hoop te verliezen. Wat doe je als je tegenover elkaar staat met een zee van afstand en geen brug in zicht. Wat doe je als grenzen zich aftekenen maar niet de jouwe zijn of juist daar ver voorbij?

Wat doe je als het licht zich verstopt heeft achter een masker van angst?

Zal ik je vertellen wat ik doe? Zeker nu? IK ZOOM UIT. Ik sluit mijn ogen, haal adem & herinner, herken het spel wat we hier samen zouden spelen. Een spel van licht en donker, van goed en slecht, van voor en tegen, van liefde en van angst.

Dus ZOOM UIT. Herinner en herken de rol die jij hebt gekozen én vooral de rol die de ander bereid is te spelen. Voor jou. Voor ons. Voor deze tijd. Allemaal hetzelfde doel.

Want slapen ‘zij’ of….dagen ze JOU misschien uit om écht wakker te worden en jouw waarheid te gaan leven? Spreken. Zoals afgesproken.

ZOOM UIT en you will know. ZOOM UIT en je zult het licht verscholen in de ander kunnen zien en glimlachen. Om jezelf.

ZOOM UIT en je weet: het komt goed. ‘cause in the end…we are ALL just a soul, playing a role.

Claire