/

The time of my life

Tijdens de stilte van Mandali gebeurde er op dag 4 tijdens mijn meditaties iets ‘geks’. Tijn Touber vroeg ons af te stemmen op Source en de vraag te stellen: wat wil het leven van mij? Niet, wat wil ik van het leven…maar precies andersom.

Ik voelde hoe ik mijn ‘mind’ stuurde naar de energie die ik zo goed ken en waarvan ik zo lang voelde: yes, roger that! Healen. Clearen. Licht beamen. Hoop, moed & perspectief geven. Je weet wel, doing what a Pleidian Soul Seed does. De wereld redden.

Imagine my surprise toen ineens, super helder, mét beeld & geluid, de film DIRTY DANCING mijn love & light flow doorkruiste. WTF? Dirty Dancing? Ik vraag ‘jullie’ wat het leven van me vraagt en dit is het antwoord? Are you kidding me?

Toch was daar steeds opnieuw hetzelfde beeld. Het ‘brave’ vakantie resort en vooral de weg naar de ‘verboden’ Dirty Dancing shack in de bossen. De boodschap was loud & clear: “CELEBRATE. Play. Enjoy. Lighten up. Make no mistake about what ís spiritual. Yes it’s important to have a spiritual practice, look inside, heal what needs to be healed, do your shadow- & energy work and be in silence. But it is equally so important to enjoy living this earthly life. Joy will lift the frequency UP like nothing else. Understanding this is needed next for this human transformation. You’ve done the hard work. Now it’s time to play the kundalini energy dirty dancing game and feel the devine spirituality of sole enjoyment.”

De meditatie zat erop. Ter afsluiting deelde Tijn zijn boodschap van boven. CELEBRATE. Ik glimlachte. We zijn er met zovelen klaar voor. Dus, ook al voelt het misschien wat tegenstrijdig in deze turbulente tijd, ik zeg: let’s have the time of our lives!

Claire