/

The receiving is IN the giving!

Nou daar waren ze dan. Dinsdag. De aangescherpte maatregelen.

En ongeacht wat je daarvan vindt en hoe je je daartoe wilt verhouden, toen ik de volgende dag op weg was naar mijn favoriete 5D, frequency up, coffee place in town om hen een hart onder de riem te steken, fietste ik langs een ander koffietentje waar het personeel in alle vroegte alweer bezig was met een overkapping buiten voor hun gebouwde ‘to go’ optie.

Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Weer die veerkracht. Weer die creativiteit. Weer die “dit is tenminste iets, wat moeten we anders, hopelijk redden we het zo nog een keer” flexibiliteit terwijl zovelen zich zo keurig hadden gehouden aan de bestaande ‘restricties’.

En ja ik heb ook alle “ja maar ja, we moeten het virus er toch onder krijgen en ‘de mensen’ hebben het zelf verpest dus als we nu allemaal even dan kunnen we er hopelijk zo snel mogelijk weer samen van genieten…” reacties gehoord & gelezen.

Maar het zal je levensonderhoud maar zijn. Of je levenswerk.

RECEIVING IS IN THE GIVING!

Ik krijg veel vragen wat ik dan vind van al die maatregelen. En weet je, wat ik ervan vind doet er eigenlijk niet zo toe. Ik zie vooral iedereen strijden voor zijn eigen realiteit & waarheid. Maar wat ik wél vind en waarom ik je vandaag mail, is dat we het – ongeacht jouw perspectief & ‘waarheid’ – wel SAMEN kunnen DRAGEN.

Dat dragen zit ‘m wat mij betreft in BLIJVEN GEVEN. En dat geven kan er op allerlei verschillende manieren uitzien.

In dit geval ontstond er om 06.00 uur op woensdag ochtend in onze cosmic clan app groep een #frequencyup support plan voor onze favo spot. Die ochtend zouden we daar omstebeurt heen gaan en die meiden niet alleen onze belofte van een dagelijkse koffie 2 go geven maar ook een bedrag afrekenen als zakelijke ‘GIFT’. Voor ons aftrekbaar, voor hen 100% te ontvangen omdat het niet geldt als ‘inkomen’.  Ik deelde dit idee op instagram. Want hoe mooi zou het zijn als iedereen dit op zijn/haar manier zou doen bij zijn/haar favoritie person or place…en ik koppelde daar de FREQUENCY UP vraag aan vast: ‘wat kun jij geven?’

De meest mooie & hartverwarmende reacties stroomden binnen. Van een glimlach tot oprechte aandacht & een luisterend oor naar een financiele gift, een ruildienst en een gratis knipbeurt.

WHAT RUNS TROUGH YOU

Er kwamen ook wat ‘ik heb / kan nu niets geven. Ik heb zelf niet…(vul in) en ik hou nu even de hand op de knip want we weten niet hoe lang dit nog gaat duren en straks heb ik het zelf misschien ook wat moeilijker’ reacties.

En DAT is de reden van mijn mail vandaag. Want als jij dit misschien ook denkt én je misschien zelfs ook onrust & angst voelt over je eigen (toekomstige) financiële situatie…weet dan dit:

  • Geef / deel altijd wat je wél HEBT. Vooral aan hen die minder hebben dan jij zelf. En dat is vaak zoveel meer dan je denkt. Niet alleen geld.
  • Houd niet vast aan wat je hebt uit angst anders later zelf niet genoeg te hebben.

The receiving is IN the giving & whatever runs through you, sticks to you!

Door te geven/delen wat je hebt, geef je energetisch gezien een heel sterk signaal af van vertrouwen dat je meer dan genoeg hébt. En die frequentie matched het Universum altijd.

Dus daar zit voor ons allemaal de sleutel in deze onrustige tijd lieve mensen. Zet jezelf niet op de ‘spaar’ stand. Geef & deel wat jij kunt geven en delen. Altijd. Zo dragen we het samen en hebben we altijd voldoende. Ook jij.

Ik wens je een heel fijn weekend en hoop dat je dit weekend lekker veel gaat uitdelen. Of het nu je glimlach of je geld is. Always be the source of the stream.

Liefs Claire