/

SAMEN

Op 11 & 12 september vond de alweer 4e editie van het TRUECOLOR SEMINAR plaats. Deze keer niet 1 maar 2 dagen en met als thema: FREQUENCY UP. Dat het een bijzondere editie zou worden was in de energie al zolang voelbaar. Niet alleen omdat ik juist in deze onzekere tijden vond: het gaat gewoon door. Ik ga het gewoon doen. WE gaan het gewoon doen. Maar vooral omdat het zoveel grootser was dan ik zelf. Dit seminar was helemaal begeleid door de ongeziene wereld én de aftrap van nog vele FREQUENCY UP events 2 come.

Op instagram omschreef ik dat wat ik zelf heb ervaren daar in Amersfoort met 164 vrouwen en 2 super brave men, zo:

“Ik had één intentie voor het frequency UP seminar. En dat was dat iedereen in de zaal, inclusief ik zelf, zou ervaren hoe ongekend krachtig we samen zijn als we allemaal dicht bij ons zelf blijven. Bij ons eigen licht. Bij onze eigen kleuren. Op onze eigen plek.

Ik had één verlangen voor het frequency UP seminar. En dat was dat iedereen in de zaal, inclusief ik zelf, zou ervaren dat die mooiere 5D wereld geen plek is waar we naar toe moeten maar een staat van zijn waar we samen op in kunnen tappen. Dat alles er al is zodra we zelf uit de weg gaan en verbinden met dat wat zoveel groter is dan onze aardse ik.

Ik had één hoop voor het frequency UP seminar. En dat was dat iedereen, inclusief ik zelf, zich veilig zou voelen om zich in alle kwetsbaarheid én kracht helemaal te mogen laten zien. Geen vergelijking, geen veroordelende blikken maar een zaal vol queens & goddesses die elkaar samen écht bekrachtigen no matter what.

Ik had één droom voor het frequency UP seminar. En dat was dat iedereen, inclusief ik zelf, zich gedragen zou voelen. Door elkaar. Door het liefdevolle licht. Door de sterrenstof en de magie. Door de geruststelling van de engelen, de wijsheid van de gidsen, de lichtheid van de elfjes, de humor van de spirits en de oerkracht van de stampende truecolor warriors.

Ik had één wens voor het frequency UP seminar. En dat was dat iedereen, inclusief ik zelf, de moed zou voelen om haar waarheid uit te gaan spreken op het pad wat we samen nog af te leggen hebben, hier in deze tijd. De tijd waar we voor gekomen zijn, waarvan we wisten wat er van ons gevraagd zou gaan worden en waar ieder van ons een unieke bijdrage aan komt leveren.

Ik had één weten voor het frequency UP seminar. En dat was dat iedereen, inclusief ik zelf, zou gaan zakken tot ons meest diepe weten én vliegen naar de hoogste frequentie. SAMEN. And we did.”