/

Een boodschap van mijn spirit team

“Elke dag ben ik even bij jou. En ik kijk met je mee. Ik geniet enorm van Miles en Dean. En ben zo verschrikkelijk trots op jou. Je bent een hele goede en bewuste moeder en je kijkt echt naar de jongens en hun behoeftes.”

Op mijn verjaardag – 5 mei – krijg ik een berichtje van Nina Hamburger. Nina is degene bij wie ik een paar jaar geleden heb geleerd hoe ik nog meer en beter contact kan maken met de engelen en met mijn gidsen en inmiddels een dierbare vriendin met wie ik sindsdien regelmatig contact heb omdat we een hele belangrijke missie delen. We hebben samen ook een podcast opgenomen over hoe we allemaal begeleid worden, deze kun je hier beluisteren mocht je dat nog niet eerder hebben gedaan.

Ze liet me weten dat mijn opa & mijn gids bij haar waren en haar graag een boodschap voor mij wilden geven. Of ik dat goed vind? Nina vraagt altíjd eerst of ik zoiets iets goed vind. Het is dezelfde manier waarop ons Spirit Team met ons allemaal omgaat. Ze zijn altijd aanwezig, heel dichtbij maar ze respecteren tot op het diepste niveau de Universele Kosmische wet waar wij hier als mensen voor getekend hebben en aan de basis staat van onze wens om te willen ervaren & groeien: onze vrije wil. En dus zullen ze niet zomaar – tenzij het écht nodig is – ingrijpen. Ze zullen wél altijd direct helpen wanneer je het vraagt. Met liefde. Met licht. Met begeleiding. Met heling. Met bescherming. Met tekens of mensen op je pad en met een duwtje in de goede richting.

Mijn opa is al lange tijd bij me. Hem voel ik het meest helder, samen met mijn gids en aartsengel Gabriël. Zij zijn het vaakste bij mij, de basis van mijn Spirit Team. Een andere keer zal ik wat meer vertellen over waarom het niet zo gek is dat juist Gabriël altijd bij me is. Als engel die helpt om helderheid te krijgen, kracht te brengen jezelf te durven zijn en vanuit daar jouw helende creativiteit te laten stromen.

Anyway. Ik vond dat natuurlijk goed. Een boodschap van mijn spirit team. Want hoewel het mij steeds beter lukt om contact met hen te maken, blijft het, vooral wanneer het om een boodschap over jezelf gaat, oefenen om het zuiver te kunnen horen. Dus GRAAG, kom maar door!

Een dag later stuurde Nina me hun boodschap. En wat ik las raakte me enorm. Dikke tranen van opluchting en dankbaarheid. Zie je wel.

De reden waarom ik het vandaag ook graag met jullie, met jou, deel is dat ik direct voelde dit bericht is niet alleen belangrijk voor mij. Er schuilt een hele belangrijke boodschap in voor ons allemaal. En natuurlijk twijfelde ik even of ik dat wel moest doen. Ging mijn ‘mind’ toch nog heeeel even aan de haal met een ‘oud verhaal’ en een ‘oude angst’ voor de mening vanuit mijn directe omgeving. Opmerkingen die me ooit / lange tijd weerhielden van het écht uitspreken & delen wat ik voel op dit gebied. Vroeg ik me af of het niet mijn ego was wat vooral bevestiging wilde van iets wat ik al lang weet: ik loop vooruit.  

Tot ik hen opnieuw hoorde. Dít is nou precies waar onze boodschap over gaat. En je hoort het goed dat deze niet alleen belangrijk is voor jou. Hij is belangrijk voor velen. Een grote groep heeft nu, in deze belangrijke tijd van transitie, een keuze te maken. So here it goes:

“Lieve Claire. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Jouw spirit team (Grootvader en andere gids) is nu hier bij mij en wil graag een boodschap doorgeven aan jou:

Elke dag ben ik even bij jou. En ik kijk met je mee. Ik geniet enorm van Miles en Dean. En ben zo verschrikkelijk trots op jou. Je bent een hele goede en bewuste moeder en je kijkt echt naar de jongens en hun behoeftes.

Wat een bijzondere tijd leef je Claire. Mensen worden wakker en jij mag mensen leiden naar een hoger spiritueel bewustzijn. Je hoort ons goed Claire. We geven je boodschappen door. En je pakt dit goed op en verpakt dit in een verstaanbare taal voor jouw volgers. Mensen kijken naar jou vol bewondering en liefde. Je straalt en geeft liefde.

Je bent altijd tien of misschien wel twintig stappen voor, voorop de rest. En je leidt daarmee je volgers de weg naar een nieuwe tijd.

De reden waarom we Nina hebben gevraagd om een boodschap door te geven is dit…

Jij bent anders dan anderen. Je weet dit en je voelt het. Dat slaat soms een kloof tussen jou en de mensen om wie jij geeft.

De snelheid waarmee jij je momenteel ontwikkelt is enorm. No holding back anymore. En dit zal misschien een nog grotere kloof slaan. Althans zo voelt het nu soms voor jou. Je wil graag de brug blijven slaan tussen jou en de ander die nog niet staat waar jij staat. En hoe doe jij dat? Aanpassen. Jezelf kleiner maken. Niets zeggen. Net doen alsof het spirituele er niet is? Alles kan en alles mag. Eén ding wat ik graag aan je mee wil geven is, doe geen consessies meer voor wie jij werkelijk bent. En dat is je bent een spirituele warrior. Een strijder van het licht.

Jouw spirituele gave Claire is nog verder aan het toenemen. Yes you know! Je hart staat zo mooi open. En je verbinding met het licht wordt groter.

Dus waar kies jij voor Claire? Kies jij voor social acceptance? Niet boven het maaiveld uitstijgen? Of kies je voor je grootsheid? Voor je licht?

Ik ben jouw gids. En mijn taak is om je een duwtje te geven om in je power te staan. Rise sister rise. Je pakt het podium zonder angst. Je maakt jezelf zichtbaar. Bravo. De allerlaatste stap is boven de norm uitstijgen van wat normaal is. Dit is een familie karma thema. Je hebt al heel veel stappen gezet en nu nog de laatste stap.

We applaudisseren voor je en genieten van elke stap die je zet.

Je laat je stem horen en je slaat een brug.

Geniet van je reis Claire! Jouw spirit team.

ps. Nina en jij zijn soul sisters hier gekomen met eenzelfde missie. Nice to meet you again.”

Dus. Lieve jij die dit leest. We zijn allemaal op weg. We zijn allemaal strijders van het licht, shining a light ahead voor hen die achter ons volgen. Dat doen we allemaal op ons eigen tempo. Op ons eigen pad en plek. Precies zoals de bedoeling is. Right on time. En ieder van ons heeft zich op zijn of haar eigen manier klaar gemaakt voor dit moment in tijd. De één is zich daar volledig van bewust, de ander misschien (nog) niet (helemaal). Het één niet beter of meer dan de ander, het is slechts een verschil van perspectief.

Voor ons allemaal geldt dat we voor de meest belangrijke keuze ooit staan. Meer TRUECOLORS dan dit wordt het niet. Kies je voor social acceptance? Of kies je voor je licht?

Kies je ervoor om te zeggen, delen en laten zien wat JIJ voelt, denkt en vindt? Wat het ook is? Groot, klein. Spiritueel, aards. Over welk onderwerp dan ook. Op die verjaardag of BBQ waar iedereen er anders over denkt? Op je werk waar de norm aanpassen is? Binnen je familie en het systeem waar je uitkomt? Bij je vriendinnen? Buren. De onbekende online.

Durf jij een tegengeluid te laten horen? Of pas je je aan? Dim je je licht? Maak je jezelf kleiner. Spreek je je niet uit? Dat je zo je vraagtekens hebt bij alle 3D ‘nieuwe normaal’ richtlijnen en 1,5 meter maatschappij waar het steeds over gaat bijvoorbeeld. 

Mijn tranen hadden te maken met de kloof. Met de eenzaamheid. Want van waar ik sta, voelt het soms mighty lonely. Wanneer zovelen die je dierbaar zijn je taal al zolang (nog) niet spreken en je niet kunnen (of willen) horen. En toch zijn we deze keer, nu, met velen. Honderden lichtjes slaan de handen ineen. Duizenden worden iedere dag een beetje meer wakker. Je bent niet alleen. Maar jouw ‘tegengeluid’ is wél nodig. Of liever gezegd, je licht is nodig. Vanuit compassie, openheid en mildheid voor het perspectief van de ander.

Deze was voor jou. Mede light warrior. Omdat we het samen doen. En omdat ik hoop dat ik je – als lightworker van de lightworkers – hiermee de moed geef om je vooral uit te (blijven) spreken.

Zoals Rutger Bregman het in zijn prachtige boek (aanrader!!) schrijft: “het kwade lijkt misschien sterker, maar het goede is met meer.”

Liefs Claire

30 Reacties

 1. Marieke

  Zo mooi lieve Claire! Dank je wel! Liefs liefs

 2. Linda

  Wauhhh, Claire!
  Meestal haak ik af bij langgeschreven stukken…maar deze heb ik in 1 ruk uitgelezen..ik herken er zoveel in! Dankjewel dat je dit hebt mogen delen en het ook hebt gedeeld! Liefs, 🙏🏻💝🍀

 3. Amy

  Wauw. Echt wauw. Wat een mooie boodschap. Die angst en die eenzaamheid.. Zo herkenbaar. Dankjewel voor het delen. En dankjewel dat je steeds die brug slaat, enorm waardevol. Dankbaar.
  Liefs

 4. Loes

  ♥️♥️♥️ Dankjewel, lieve Claire!

 5. Thelma

  Mooi Claire, en je hebt gelijk, ik pas me nog veel te veel aan. Ik wil vanaf vandaag ook meer mijn waarheid gaan spreken. Bedankt voor dit duwtje in de rug! Ik ga stapje voor stapje …
  & wat een mooi citaat!

 6. Manon

  Prachtig…. wat een fijne boodschap… keep shining…

 7. Eline

  Prachtig! En precies zoals het/jij voor je honderden volgers voelt. Althans voor mij wel. Bedankt voor het leiden van de weg!

 8. sanneke

  tranen biggelen over mijn gezicht, diep geraakt. Dankbaar, fijne moederdag <3

 9. Marjolein

  Dankjewel voor deze mooie en bemoedigende woorden!

 10. Nannette

  Wat een prachtige inspirerende boodschap!

 11. Christine

  Hoe bijzonder is dit. Ik heb nog een lange weg te gaan maar deze woorden stimuleren mij weer in het vertrouwen dat elke stap, hoe klein ook, goed is. Dank je wel lieve Claire. Keep going strong. Ik snap dat je je eenzaam kunt voelen. Denk dan aan al die medestrijders en al het mooie wat jij deelt.

 12. Shirley

  Zo herkenbaar lieve Claire.
  Ik ben al jaren bezig met het spirituele pad. Nu in deze tijd gaat het sneller. Alleen er zit nog iets is mij wat het tegen houdt. Ik voel dat het goed gaat komen.

 13. Carla

  Mooi! Dank voor dit fijne bericht, op het juiste moment (weer). Staan voor wie of wat je bent, zonder twijfels, je uitspreken en je niet laten afleiden door hersenspinsels over wat ‘de ander’ (vaak eigen familie en sommige vrienden) er van vindt. En wat je daarin mist. Blijft lastig, maar ik blijf oefenen.

 14. Trudi

  Wat een prachtig kado ook voor ons! Precies het licht op een pijnlijke plek: eenzaamheid en je ‘anders’ voelen. Een prachtige stimulans om dat licht niet meer onder de korenmaat te zetten. Zo bijzonder dat je deze persoonlijke boodschap met ons deelt, grote dank daarvoor… ♥️😘

 15. Paula W.

  Mooi lieve Claire, sister light warrior, jij bent zéker niet alleen. Oud verhaal and you know it. We are with many many lights, en we draaien ons waakvlammetje open. Dank je wel voor het delen.
  Liefs, Paula W.

 16. Brigit Kors

  Dankjewel weer Claire! Je bent een bron van inspiratie voor me en ik bewonder jouw bijdrage enorm! Geniet van je Moederdag! Liefs Brigit

 17. Fanny

  Lieve Claire,
  Ik wist niet of ’t raar was om zo te starten want je kent me niet. Maar ik voel zoveel warmte en dankbaarheid dat ik ’t toch doe: Lieve Claire, dank je wel. Ik ben pas aan mijn zoektocht begonnen en jij hebt al voor heel wat lichtpuntjes op mijn pad gezorgd met je Insta posts en lives. Ik ben niet waar jij bent maar heb de boodschap van je spirit team gelezen en wilde alleen maar zeggen: you really do shine your light ahead en het maakt niet uit of we precies hetzelfde pad volgen, want dat maakt het licht dat je op mijn pad schijnt niet minder. Dus dank je. Voor alle positieve gedachtes, de inspiratie en tips. En al degene die een mening hebben over wat jouw pad inhoudt …. wel, die kunnen… euh je weet wel. Blijf wie je bent, blijf doen wat je doet en laat hen niet ‘winnen’. Je hebt zoveel te delen en vertellen, of het nu over iets aards of iets minder aards gaat. Dus nog eens: dank je wel, en ik hoop dat je geniet van een hele fijne moederdag!

 18. Emily

  Wauw wat een mooi bericht! En zo op het juiste moment. Bedankt voor het delen💛✨. Liefs

 19. Ameike

  Hai lieve Claire,
  We kennen elkaar niet, of misschien ook wel ;-). Dank je wel voor je prachtige boodschap. Voor de hoop en de samenwerking. Je gevoel van eenzaamheid raakte een gevoelige snaar. Het is de eenzaamheid die ik ook voel. Jouw bericht komt inn mijn mailbox op het moment dat ik de laatste bladzijde van het boek Time Bender (Tijn Touber) dicht sla. Je zou bijna denken dat het toeval is :-). We hebben een mooie en duidelijke taak. Wat fijn dat we daarin niet alleen zijn. Spread the light, Claire. Let’s spread the light! Met warme groet en stralende glimlach, Ameike

 20. Arlette

  Wauw Claire, hoe mooi is dit? En zo op het juiste moment. Ik zit volop in de transformatie. Loslaten van wat was en omarmen wat is. Dit helpt mij weer verder in dat proces. Dus dank voor het delen ❤

 21. Viola

  Heel mooi en ontroerend Claire. En Nina. En opa. En andere gids. Prachtig! 🍃

 22. Marianne

  Heel mooi en veel herkenning, thanks voor het delen Claire!

 23. Mirella

  Kippenvel bij de boodschap van je gidsen. Prachtig!

 24. Marieke

  Wow, hele mooie boodschap, Claire! En dankjewel voor het delen. We hebben allemaal de opstekertjes nodig in deze tijd om op ons ware pad te blijven. Prachtig hoe jij het belopen van jouw pad met zovelen deelt, keep Shining✨

 25. Carolien

  Prachtig Claire!! Go go go! En ik voel me aangemoedigd door je woorden, om hetzelfde te doen! Dank je daarvoor!

 26. Kim

  Bedankt voor wat je doet. En vooral ook wat je deelt! 🙏🏼✨

 27. Ans Van der Bij

  Hoi Claire
  Bedank voor de boodschap klopt helemaal niet begrepen worden van de mensen om je heen en de eenzaamheid, maar ook niet weten hoe de doorsnee mensen voelen en denken maakt het allemaal moeilijk.

  LIEFS ANS

 28. Brenda

  Lieve Claire,

  Dankjewel, ik kwam op deze post nadat ik net in meditatie voor het eerst echt contact had met mijne spirit team, waarin ook mijn opa en Gabriel aanwezig zijn. Ik heb gezocht op: “in contact met je spirit team” en kwam bij dit stuk terecht. Het voelde alsof het over mij gaat en voor mij is geschreven, zo erg resoneert het! 😀 ook alle angsten en het eenzaam voelde zijn zo herkenbaar.

  Dankjewel voor wie je bent en dat je dit hebt gedeeld. Ik ga je met plezier volgen op Instagram.

  Heel veel liefs een mede warrior, Brenda

 29. Marijke

  Lieve Claire,
  Wat een mooi verhaal en wat raakt het me. Ik heb net een meditatie gedaan om contact te maken met mijn team. Mijn oma voel ik sterk. En was opzoek naar wat extra tools om het contact te versterken. Toen kwam ik op deze blog. En terwijl ik het las, dacht ik, dit is niet alleen een boodschap naar Claire, deze voel ik ook. Dank je wel aan jou en jouw team. Het geeft kracht en vertrouwen.

  Lieve groet, Marijke

Reageer