/

Werken Met Energie

Begin oktober organiseerde ik (online) de Werken Met Energie Challenge. Een week waarin ik bijna 1800 deelnemers meenam mijn sterrenstof en stierenenergie wereld in. In maart 2020 heb ik een tweede editie georganiseerd en deden opnieuw ruim 2.000 deelnemers mee om samen 7 dagen lang aan de slag te gaan met de 7 universele spirituele wetten & wijsheden in de praktijk.

Een van de redenen waarom ik dit graag wilde doen, herken jij misschien ook wel. Steeds vaker hebben we het over ‘spirituele wijsheden’. Je leest erover. We praten erover en als je je eenmaal een beetje op dat pad bevindt, kun je je social media niet meer openen zonder prachtige quotes en teksten tegen te komen over het volgen je true north & soul purpose, het luisteren naar je intuïtie en innemen van je eigen plek in het grotere geheel. Visualiseren, mediteren en manifesteren. De kracht van de maan, het vertrouwen op overvloed, in alignment zijn & ‘the Universe has your back’.

Toch blijft het vaak bij alleen praten. En voelen. En delen. Maar laten we het DOEN, het ook écht leven en in de praktijk brengen van al die mooie universele spirituele wetten achterwege. Omdat we te druk zijn. Omdat er zoveel ruis is én omdat we toch niet helemaal weten HOE dan. Hoe vertaal je het meer ontastbare naar het hier en nu? Hoe breng je het meer in je dagelijkse leven? Hoe wérk je met energie?

En aangezien daar nou precies mijn kracht ligt was het de hoogste tijd om deze kennis te gaan delen. HOE doe ik dit al jaren? Hoe kun jij ook beter intunen? Hoe kan ook jij gebruik maken van je eigen inner soul clairity? Wat wordt jouw ‘spiritual practise’? Hoe ga jij wérken met energie om je leven (nog) makkelijker, mooier, fijner & magischer te maken? Ennn hoe ga jij jouw gaven laten zien en gebruiken binnen jouw omgeving? Want het is niet alleen voor mij de tijd om te starten met delen, die tijd is aangebroken voor zovelen van ons. No more ‘ja je vindt het misschien een beetje zweverig’ disclaimers. Spiritualiteit is AAN en dat is maar goed ook. En precies de bedoeling. Voor jou, voor mij en voor de wereld.

…Nou en dat heb ik geweten. Ik had heel veel verwacht, maar niet dit! Ik ben echt helemaal ondersteboven van alle berichtjes die ik na de CLOSING CEREMONY van zowel de eerste als de tweede editie heb ontvangen. Via de mail, via de telefoon, via de DM op instagram en Facebook.

Ik deel er een paar met je:

“Lieve Claire, wat ben ik geraakt door deze week. Wat heb je dit prachtig neergezet. Wat heb ik veel geleerd van alle wijze lessen. En dan die afsluiting gisterenavond: MA-GISCH!”

“Holy Moly Claire! Ik voel me zó diep geraakt door deze week, niet in woorden te omschrijven. Zoveel inzichten, zoveel moois, wauw wauw wauw. Ik kon de ceremonie gisteren niet afmaken maar heb hem vanmorgen terug gekeken en was tot tranen toe geraakt toen ik de visualisatie aan het doen was… Dank je wel!”

“Lieve Claire, met aarzeling ben ik begonnen aan deze week en de eerste twee dagen voelde ik zo enorm veel weerstand. Want wat heb je me gespiegeld. Het duurde even voordat ik vooral de opdracht met de 100% verantwoordelijkheid echt aan kon kijken. Ik wil je daarvoor bedanken. De Closing Ceremonie gisteren was absoluut ongelofelijk. Daar kon zelfs mijn kritische brein niet omheen. Energie werkt!”

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoe mooi? Ik kan je niet uitleggen wat dit met me doet. Hoe groot en positief dit teken is voor ons allemaal. Deze WERKEN MET ENERGIE week heeft niet alleen met zovelen van jullie maar ook ongelofelijk veel met mij gedaan. Good & Challenging. Maar de moed is meer dan beloond.

“She was never quite ready. But she was brave. And the Universe listents to brave.” ~ Rebecca Ray.

Wil jij ook aan de slag met de 7 Universele Spirituele basiswetten? Dat kan. Ik heb alle inspiratie, informatie & opdrachten uit de werken met energie week nu GRATIS voor jou beschikbaar gemaakt. Dezelfde teachings, te volgen op je eigen tempo, in je eigen tijd. Doe je mee? Je kunt direct starten door je aan te melden via de link hieronder.  

https://clairity.academy/werken-met-energie-2/

Liefs Claire