/

Podcast! In gesprek met Sjanett de Geus over truecolors, helderheid & ondernemerschap

Podcasts, ik ben fan! Ik vind het een super fijne manier om mezelf te verdiepen in allerlei onderwerpen en te laten inspireren door inzichten van anderen. Ennnn niet geheel onbelangrijk, in een drukke mom & business agenda combineert het zoooveel makkelijker dan het lezen van een boek. Dus, terwijl ik sta te koken, in de auto zit of aan het wandelen ben, praat Oprah of Brené me meteen even bij.

Het zal je dus niet verbazen dat ik zelf ook bezig ben met een Podcast reeks. Ik voer namelijk zoveel toffe gesprekken met inspirerende vrouwen en altijd na die gesprekken denk ik: dit hadden we gewoon op moeten nemen! Want ik weet zeker dat niet alleen wij hier iets aan hebben, maar zoveel anderen ook. Dus, na de zomer, in september is het zover: Truecolor Talks.

En zoals het gaat met het hele ‘the Universe has you back’ gebeuren, nét toen ik aan het uitvissen was hoe ik dat nou het beste kon gaan doen, die podcasts opnemen, mailde Sjanett de Geus mij. Met de vraag of ik toevallig haar Transformatie Academie Podcast reeks kende en of ik ervoor open stond om daarvoor geïnterviewd te worden. Heel eerlijk, ik kende haar werk nog niet, maar na het beluisteren van wat eerdere podcasts dacht ik meteen: wát leuk! Natuurlijk werk ik daaraan mee. Graag zelfs.

Twee weken later stond Sjanett voor mijn deur. Toen ik opendeed schrok ik een beetje; wij kénnen elkaar al. Maar waarvan? Tijdens het gesprek werd duidelijk dat dit een gevoel van herkenning was geweest. Wat een mooie ontmoeting en een gesprek dat als vanzelf ging.

Een gesprek over:

  • Hoe om te gaan met angst en onzekerheid bij het maken van keuzes.
  • Een ‘stappenplan’ voor het vinden van je true colors.
  • Hoe je ook als hoogsensitieve en ambitieuze ondernemer (met een gezin) je rust en balans kan bewaren.
  • Wat je kan doen in plaats van verantwoording af te leggen aan anderen over je gedrag.

Dus sta jij te koken, zit je in de auto of ben je ’s avonds aan de wandel én ben je benieuwd naar ons gesprek over Truecolors, helderheid en ondernemerschap…

HIER kun je de podcast terug luisteren:

HIER kun je ons gesprek bekijken.

Ik ben heel benieuwd wat je van ons gesprek vindt énnn natuurlijk of je denkt: MORE PLEASE!