/

Human Design: hoe ben jij gewired?

HUMAN DESIGN.

“hmmmm das een mooie uitdaging Claire! Jij hebt als het ware geen energie motor en jouw jongens hebben er 4!!”

Vorige week zondag ontmoetten ik en mijn familie Sarah (my brothers girlfriend) en zij vertelde me iets over een systeem waar ze heel erg bevlogen over is én zelfs een succesvol boek over heeft geschreven; Human Design.

Ik kende dit systeem al een beetje omdat ik jaren geleden in Haarlem naar iemand ben geweest die hier ook mee werkt. Het is een systeem gebaseerd op een combinatie van astrologie, kwantum fysica en kabbala/chakra spiritual stuff.

Jaaaaaaaa das natuurlijk ‘right up my alley!’. Als ik de kans krijg om meer inzicht te krijgen op mijn drijfveren, systeem, voorkeuren, valkuilen in dít leven, dan pak ik ‘m. Veel te leuk!

Ik kan dit systeem natuurlijk lang niet zo goed uitleggen als Sarah dat doet. Maarrrr heel in het kort komt het erop neer dat het aan de hand van je geboortedatum, plaats en tijd je basis blauwdruk blootlegt. Hoe ben jij in de basis gewired? Wat zijn je mogelijkheden en wat zijn je beperkingen?

Het Human Design gaat uit van 4 basistypen. De meeste mensen (70%) zijn Generators. Zij hebben van alle types het meeste energie en zijn hier vooral om aan de slag te gaan, te doen. Ze hebben een uitlaatklep nodig voor hun energie om iets op en uit te bouwen. 21% van de mensen zijn projectors, zij zijn hier niet om een bijdrage te leveren vanuit energie. Het is hun rol om met inzicht te komen. Zo kunnen zij de energie van anderen sturen en begeleiden. Dan heb je ook nog Manifesting Generators (8%) en Reflectors (1%).

Dus. Anyway. Goed. Als je me al even volgt (vooral op instagram…) dan kun je in real life zien welke mooie grap (of moet ik zeggen uitstekende keuze) het Universum heeft gemaakt om mij en mijn boys aan elkaar te koppelen..

Ik zou zeggen als je dit soort dingen net zoals ik super interessant vindt, kijk dan vooral eens naar het boek wat ze samen met een partner heeft geschreven, website: http://www.humandesign.nl of voor het boeken van een reading: https://sarahleershumandesign.nl/

#keepingitreal #igotmyworkcutourforme #energie #keertien #tribemom #truecolors #itsallaboutbalance #energy #fire #dna #sensitive #humandesign #generator #projector #stayinthelead #koenheeftweleenmotor #thankgod