/

Where intention goes, energy flows

Voor mij is intentie één van mijn meest krachtige ‘tools’. Een tool die ik heel bewust dagelijks inzet. Mijn dag mee start. En al helemaal tijdens mijn #mondaymorningmeditationritual. Het uitspreken van je oprechte intentie, voor de dag, voor een event, voor je relatie, voor dat wat je gaat doen, zorgt niet alleen voor focus, voor richting maar ook voor vertrouwen.

Het helder hebben van je intentie is zoveel meer belangrijk dan je je misschien realiseert. Je intentie, je échte intentie, zorgt namelijk altijd voor the outcome: ‘where intention goes, energy flows’. Als je intentie zuiver is, is dat wat je terugkrijgt als resultaat ook zuiver.

Andersom geldt dat ook. Als er iets gebeurt op je pad, in je verhaal, in je business waarvan je denkt: huh? Vanwaar deze reactie op dat wat ik net heb gedaan? Gezegd? Geschreven? Gedeeld? Je antwoord vind je vaak in je intentie.

En dus heb je zoveel meer power over dat wat je wilt bereiken dan je misschien denkt. Want je intentie daar kun je je op afstemmen. Die kun je zuiver maken.

Tijdens Truecolor LIVE seminar op 19 april j.l., zijn we onze dag gestart met een intentie meditatie. Mijn spiriewirie coach, mentor & guide Toky Janssen nam ons mee naar binnen en de meer dan bijzondere Hanneke van Rock Your World had voor iedereen een unieke kristal neergelegd. Een kristal die we volgepropt hebben met intentie. Een reminder en een steuntje om je steeds opnieuw af te stemmen op dat wat jij graag wilt. Écht wilt.

“An intention is the reason or motivation for doing what you do. Every action has an intention. It either comes from fear of from love ~ Gary Zukar”

Op instagram vroeg ik wie ook regelmatig en bewust de dag start met een intentie. 35% deed dat inderdaad, 65% zei: uhhh nee! Mijn tip: ga het eens doen. Het is niet moeilijk. Je kunt gewoon beginnen met iets simpels. Het hoeft sowieso niet meteen groots en meeslepend te zijn. Je mag ook gewoon starten met de intentie er gewoon een fijne, gezellige, vrolijke dag van te maken.  Spreek het uit en je bent op weg.