/

TRUST THE TIMING

Ze zeggen dat alles altijd in beweging is. Dat we allemaal één zekerheid hebben en dat is: niets is onveranderlijk. Niets blijft zoals het is. Je kunt er tegen vechten maar das pretty much wasted energy.

Eb, vloed. Lente, zomer. 18 en dan ineens 40.

Twee jaar geleden was ik bij een medium – slash –  astroloog. And in case you wonder: nee, dat was niet tijdens een vrijgezellen dag, dat is iets wat me al mijn hele leven intrigeert en inmiddels compleet vanzelfsprekend voor mij is: spiritualiteit. Het is onderdeel van wie ik ben. Sommigen gaan naar een loopbaancoach, ik ga naar een medium. Sterker nog, ik heb al tig opleidingen, cursussen en workshops gevolgd to develop my own….let’s say, #clairity

Anyway, terug naar de astroloog. “De transitie waar je in zit, is misschien niet heel eenvoudig maarrrr je bent op het juiste pad. Je hebt misschien nog niet heel helder waarheen, maar één ding weet je wel: het is onvermijdelijk. And no worries, je hebt nog een jaartje of twee. Voor je 40e staat het.”

Voor je 40e staat het. Wat moet ik daarmee? Staat wat? En hoezo dan pas? Wat moet ik dan nu doen met die ‘modderpoel-fase’ waar ik in zit?

En dat is het nu net. Daar zit de sleutel. Niet alleen voor mij. Ook voor jou. Of je nu net als ik gelooft in meer tussen hemel en aarde, in energie, in gidsen en in paden. Of juist absoluut, helemaal, totaal niet. Het maakt niks uit, you see. De modderpoel-fase hoort erbij. Helder komt na troebel. Wanneer je de VORM kunt loslaten, geduld (of liever gezegd ongeduld) kunt inwisselen voor vertrouwen en het allemaal niet te serieus neemt… Dan komt alles precies op z’n eigen tijd. Zoals de bloesem aan de bomen. Waar je 100%, nee, 1000% op mag VERTROUWEN is de timing van jouw leven.

Bijna 2 jaar ben ik bezig geweest met het neerzetten van mijn nieuwe ‘propositie’. Volgende fase. Transitie. En precies een jaar geleden dacht ik: ik wil NU die site in de lucht. HOEZO duurt dit zo lang. Ik wil GAAN.
 
Feit was: ik zat nog in de modderpoel. Het was nog niet helemaal helder. Er hingen nog wat wolkjes omheen. Ik voelde al wel de potentie, ik voelde de richting, ik voelde dat het onvermijdelijk zou komen, maar de tijd was nog niet rijp.
 
Er waren nog teveel vragen. Te weinig heldere antwoorden.
 
En ik ben MEGA blij dat ik:
 
1. ben blijven vertrouwen
2. heb gewacht op de juiste timing
 
Er zou een andere, minder heldere, website hebben gestaan, met een ander concept en een andere boodschap dan nu.
 
Kortom, en deze deel ik zo vaak met de vrouwen waarmee ik werk: voel je weerstand? Heb je het gevoel dat het niet snel genoeg gaat? Vraag je je regelmatig af: maar HOE dan? En waar blijft die doorbraak?
 
Ga daar dan eens eerst mee aan de slag. Heb ik ook gedaan. Keer op keer op keer. Stel jezelf eens wat vragen.
 
Herken ik dit van mezelf? Waarom is het voor mij zo belangrijk om nu al de HOE te weten? Waar zit ‘m de weerstand in? Waar is het troebel? Herken ik dit op andere vlakken in mijn leven? en tenslotte:
 
WAAR BEN IK BANG VOOR?
 
Ik verzeker jullie: the how will come. Trust the timing of your life.

 

2 Reacties

  1. Margje Milder

    Happy BDay Claire!
    Ik volg je al een poosje…alles zo herkenbaar en helemaal mee eens. Zo mooi dat je het zo uitdraagt. Zo Puur. I love Pure….trust the timing of tour life…nothing is more true. Nothing happens without a reason…hartelijk gefeliciteerd met jouw BDay, Bevrijding, en mooie site. Have a magical day today?. X Margje

  2. Claire

    Hey Margje, wat leuk om je hier weer even ‘tegen te komen’. Thanks voor het compliment, lfs

Reageer