/

Let me show you the way!

Jezelf laten zien. Echt laten zien.

Wie je bent. Wat je vindt. Wat je voelt. Of juist niet. We vinden het allemaal vaak zo doodeng.

“Wat als ze me dan niet meer…

Aardig, mooi, leuk, goed genoeg vinden? Wat als ze me niet begrijpen. Afwijzen. Niet willen hebben of zien staan? Accepteren.”

Wat als.

Wat als je weet dat juist zijn wie jij bent, met al je kleuren, het enige is wat je hoeft te doen. In dit leven én dus ook in je business. Om te zijn waar je wilt zijn. Te komen waar je moet komen. Te krijgen waar je naar verlangt en vooral ook (terug) te kunnen geven. Aan een ander. Aan je kinderen. Aan de wereld.

Het antwoord op de vraag: ‘wie ben ik écht?
Wat zijn MIJN truecolors en wat wil ik?’
kan maar één iemand beantwoorden.

Niet je ouders, niet je partner, niet je vrienden, niet je collega’s en zeker niet de mensen die je niet eens écht live kent. De enige die het antwoord weet ben JIJ. Maar dan moet je wel luisteren. Naar je lijf, naar je hart.

Als jij de moed hebt om jouw TRUE COLORS te laten shinen, the bright and the blue. Als vrouw, als partner, als vriendin, als moeder, als JEZELF. Dwars door alle angsten & overtuigingen heen kwetsbaar durft te zijn.Dan opent alles. Dan wordt je eigen kompas zo crystal clear dat je niet anders kunt dan het te volgen en kun je de ruimte in gaan nemen die er ook voor jou is. Dan durf je zichtbaar te worden en uit te stralen wie en wat jij écht bent. Aantrekken wat bij jou hoort. Geven wat je te geven hebt.

Als jij kwetsbaar durft te zijn en jouw echte kleuren laat zien, geef je de ander onbewust een uitnodiging, toestemming om hetzelfde te doen. En dat is where the magic happens; steeds meer mensen die wakker worden en gaan handelen vanuit liefde in plaats van angst.

De wereld heeft het zo hard nodig. Dat we dat steeds meer gaan doen. Vanuit echtheid.

Open & eerlijk. Zonder filter. Nothing 2 hide.

Keer op keer zie ik het gebeuren bij alle groepen voor wie ik spreek en bij de (voornamelijk) vrouwen die mijn Clairity Courses volgen. Dat gun ik jou ook. En ja, dat is spannend. En ja, het gaat met vallen en opstaan. En ja ook ik heb nog steeds hobbels te nemen. Maar ik weet ook dat het enige wat je hoeft te doen, is de eerste stap te zetten. Vooral if it scares the sh*t out of you! Als ik dat kan, kun jij dat ook!

Trust me, I’ll show you the way.